Van 16 tot 24 juli 2024 organiseer ik voor de vierde keer 'Urban sketching' en aquarelleren in Praag.

Kosten + inschrijfgeld: 850,- incl. verblijf lessen en ontbijt

inschrijfgeld: 100,- die u bij inschrijfing overmaakt op IBAN: NL49INGB0000170246 t.n.v. MWelbergen o.v.v. Praag 2024

Deze week staat in teken van zowel de stad aan de Vltava als de prachtig landelijke parken van Praag. Vanuit onze accommodatie kunnen we lopend of met de tram naar onze schilderplekken.Leer Praag kennen via het penseel op uiteenlopende locaties van drukte tot stilte! Wij ontbijten in het klooster en 's avonds gaat iedereen op eigen gelegenheid of gezamenlijk naar één van de vele dichtbij zijnde restaurants.

Wij verblijven in een authentiek 18de eeuws klooster op de burcht naast de beroemde barokkerk Loreta.. Het zijn gerieflijke kamers (met douche en toilet op de gang) en een heerlijk koele en rustige binnenplaats. Het klooster wordt gedeeltelijk nog echt als klooster gebruikt en ademt daardoor een verstilde atmosfeer! 

U kunt zich reeds inschrijven via mijn contactpagina (mail kunstenaar) op deze site. Meld uw naam, adres, telefoon en email en ik reageer per omgaande!

 

 

Ingangspoort van het klooster.

U kunt makkelijk met de trein via Berlijn naar Praag of vliegen van Schiphol naar Praag. Na inschrijving geef ik u nog verdere informatie hoe u bij het kloosterr kan komen.

Voor aanvang van de cursus organiseer ik nog een bijeenkomst om verdere vragen over materiaal etc. te beantwoorden.

 

https://youtu.be/tul5pkKCm4E?si=SWSs6OvgUIFkayw6