Ieder jaar organiseren wij ' landschapschilderen in Tsjechie'. Tsjechie is een prachtig gevarieerd land met vele (schilder) mogelijkheden. Wij verblijven in middenklasse hotels en pensions maar ook in speciale groeps-accomodaties, In de keuze van iedere accomodatie staat voorop dat de schilderplekken makkelijk te voet zijn te bereiken. Tsjechie is eenvoudig te bereiken via auto en vliegtuig en kent een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk.

U kunt kiezen voor een week-arrangement of een 10dagen waarbij ontbijt en avondeten zijn inbegrepen in de prijs.

Voor de tweede keer organiseer ik in de zomer 2022 'Urban sketching' in Praag. Een week lang schetsen en aquarellert u allerlei onderwerpen in de 'groene' stad Praag. U verblijft een week lang in een uniek klooster op de burcht van Praag, Kosten 800,- inclusief verblijf, ontbijt en lessen.

Komende zomer 2023  keren wij terug naar het prachtige historische stadje Dolni Kounice in Zuid-Moravie 25 km van de hoodstad Brno. Dolni Kounice en omgeving staat bekend als DE wijnstreek van midden-Europa met als hoofdstreek 'Palava'. Wij verblijven in een oud klooster Rosa Coeli(geheel gerenoveerd) dat staat in het park-terrein van een  schitterende ruine van een Kathedraal vlakbij de rivier Jhilava ! Midden in de cursusweek gaan wij op schilder-excursie naar prachtig gelegen ruine van kasteel: Sirotci Hradek.

Komende zomer zal de 9ste editie zijn van schilderen in Tsjechie

.Ik ben een ervaren docent landschapschilderen en ik doceer aan de Wackersacademie in Amsterdam.

Zuzana is deze week onze kok die heerlijke vegetarische maaltijden met...(toetjes) voor ons klaarmaakt.

De kosten voor een week zijn 900,- euro inclusief ontbijt en avondeten. 

De kosten voor 10dagen bedraagt 1200,-euro icl. ontbijt en avondeten.

Reiskosten en lunch zijn niet inbegrepen. 

U kunt zich nu al inschrijven! Ga naar www.schilderenintsjechie.nl en stuur mij een bericht zodat ik u de gehele informatie kan opsturen. Voor de snelle beslissers is er een voordeel van 50,- euro!!